Artykuły prasowe
Ze smakiem przez pokolenia
Przed nami oczekiwany Dzień Babci i Dzień Dziadka. To święto pełne miłości, szacunku, a jednocześnie wyjątkowe ponieważ zbliżające pokolenia. Warto te Dni spędzić razem, serwując coś pysznego - łączącego smaki, znane zarówno Dziadkom, jak i bliskie Wnukom.
To miejsca, które warto odwiedzić w czasie ferii. Nie tylko góry przyciągają zimowym klimatem
Początek roku to czas, kiedy uczniowie po miesiącach wytężonej nauki udają się na zimowy odpoczynek. Wraz z nimi na urlopy czy krótkie wypady do innego miasta udadzą się ich rodzice. Bo wypocząć podczas zimowych miesięcy można nie tylko w górach – wiele atrakcji czeka w innych regionach Polski.
Smak domowych wypieków z dzieciństwa – Mąka na chałkę z Młyna Jaczkowice
Świeżo upieczona, ciepła drożdżówka to smak dzieciństwa, który doskonale komponuje się z miodem lub słodkimi konfiturami. A co stanowi tajemny składnik tego idealnego śniadania lub podwieczorku? Mąka wysokiej jakości – taka jak Mąka Na Chałkę od Młyna Jaczkowice!
KAMIS rozszerza portfolio słodkich przypraw
Tej jesieni na sklepowych półkach pojawiły się po raz pierwszy dodatki do wypieków i deserów marki Kamis. Marka zgodnie z hasłem kampanii „Dobrze się znamy” udowadnia, że rozumie potrzeby Polaków i zna się dobrze na dodawaniu smaku, teraz również podczas tworzenia wypieków.
Starbucks jako pierwsza kawiarnia w Polsce będzie testować produkty wytworzone z fusów kawowych!
Ponad miliard ludzi na świecie pije codziennie kawę, ale mało kto wie, że zużyte fusy po kawie to nie odpad, ale wartościowy surowiec, który może zostać ponownie wykorzystany. Jak? Polski startup Ecobean opracował technologię pozwalającą na zamianę ich w zrównoważone materiały.
Hotel SPA Dr Irena Eris Krynica Zdrój dołączył do listy tak zwanych „hoteli dla dorosłych”
Cisza i spokój to synonim luksusu obecnych czasów. Dlatego osoby poszukujące klimatycznych miejsc, zapewniających najwyższej jakości usługi i spersonalizowaną ofertę znajdą idealne warunki do odpoczynku w krynickim Hotelu SPA Dr Irena Eris, który przyjmuje wyłącznie gości powyżej lat dwunastu.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Doskonały smak potraw dzięki nowej VEGETA FINE BLEND
W odpowiedzi na rosnące potrzeby konsumentów, VEGETA postanowiła wzbogacić ofertę o wyjątkową nowość. VEGETA Fine Blend, bo o niej mowa, to produkt stworzony z myślą o wszystkich, którzy pragną uzyskać doskonały smak przygotowywanych posiłków w prosty sposób.
Wywiad
Wywiad z mgr farm. Olgą Sierpniowską, członkinią Podkomisji Naczelnej Izby Aptekarskiej
Dieta dla kobiet w ciąży – zdrowe nawyki żywieniowe dla przyszłych mam
Odkryj zdrowe opcje żywieniowe dla kobiet w ciąży. Sprawdź nasz jadłospis na każdy dzień i zadbaj o swoje dobre samopoczucie. Przeczytaj więcej!
Maksymalna amortyzacja w nowych ASICS GEL-NIMBUS 27
ASICS przedstawia model GEL-NIMBUS 27, najnowszą odsłonę flagowego buta biegowego o neutralnej amortyzacji, zaprojektowanego, by zapewniać maksymalny komfort podczas długich dystansów.
Emocje i psychika na warsztat – wyjątkowy projekt dla mieszkańców Jeleniej Góry
W najbliższą sobotę 11 stycznia, w Galerii Nowy Rynek odbędzie się wyjątkowe spotkanie dla mieszkańców Jeleniej Góry, którzy chcą bliżej przyjrzeć się własnemu zdrowiu psychicznemu. Inicjatywa „Odważ się na zmianę. Zadbaj o to, co niewidzialne” została przygotowana przez studentów psychologii KANS.
Najczęściej czytane artykuły:
Mąka Krupczatka z Młyna Jaczkowice - każde danie na zawołanie
Krupczatka jest pszenną mąką, którą stosuje się głównie w daniach mącznych i pieczenia kruchych wypieków. Charakteryzuje się jasnym, kremowym odcieniem oraz zwiększoną granulacją, przez co uważana jest za najbardziej gruboziarnistą wśród mąk pszennych w Polsce.
Dieta dla kobiet w ciąży – zdrowe nawyki żywieniowe dla przyszłych mam
Odkryj zdrowe opcje żywieniowe dla kobiet w ciąży. Sprawdź nasz jadłospis na każdy dzień i zadbaj o swoje dobre samopoczucie. Przeczytaj więcej!
Zimowe smaki w Starbucks® to prawdziwa uczta dla fanów pistacji!
Nowy rok to doskonały moment na wypróbowanie czegoś innego. Zimowe menu Starbucks® z pistacjowymi nowościami będzie idealną okazją! Od 7 stycznia w kawiarniach dostępne będą limitowane Pistachio Flavour Latte oraz nowe, pistacjowe wypieki!
Starbucks z zaskakującymi nowościami. Marka wprowadza na polski rynek napój proteinowy z kawą
Do portfolio Starbucks, w ramach partnerstwa z Arla Foods, dołączy napój proteinowy z kawą. To pierwszy tego typu produkt marki w tej kategorii, dostępny w Polsce.
Emocje i psychika na warsztat – wyjątkowy projekt dla mieszkańców Jeleniej Góry
W najbliższą sobotę 11 stycznia, w Galerii Nowy Rynek odbędzie się wyjątkowe spotkanie dla mieszkańców Jeleniej Góry, którzy chcą bliżej przyjrzeć się własnemu zdrowiu psychicznemu. Inicjatywa „Odważ się na zmianę. Zadbaj o to, co niewidzialne” została przygotowana przez studentów psychologii KANS.
Wywiad
Wywiad z mgr farm. Olgą Sierpniowską, członkinią Podkomisji Naczelnej Izby Aptekarskiej
Doskonały smak potraw dzięki nowej VEGETA FINE BLEND
W odpowiedzi na rosnące potrzeby konsumentów, VEGETA postanowiła wzbogacić ofertę o wyjątkową nowość. VEGETA Fine Blend, bo o niej mowa, to produkt stworzony z myślą o wszystkich, którzy pragną uzyskać doskonały smak przygotowywanych posiłków w prosty sposób.
Maksymalna amortyzacja w nowych ASICS GEL-NIMBUS 27
ASICS przedstawia model GEL-NIMBUS 27, najnowszą odsłonę flagowego buta biegowego o neutralnej amortyzacji, zaprojektowanego, by zapewniać maksymalny komfort podczas długich dystansów.