Sebastian Olma dołącza do kampanii „Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli”
|
Grono ekspertów kampanii społecznej Cisowianki powiększyło się o zwycięzcę polskiej edycji Top Chef.
Już od maja 2014roku Cisowianka za pomocą swojej akcji „Gotujmy zdrowo – mniej soli” namawia Polaków do zmiany sposobu gotowania na zdrowszy i udowadnia, że bez soli jedzenie może być bardzo smaczne. Do grona ambasadorów akcji należą tak uznani szefowie kuchni jak Ewa Olejniczak, Joseph Seeletso czy Paweł Kibart.
|
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.: |
Teraz eksperckie grono akcji „Gotujmy zdrowo – mniej soli” powiększyło się o popularnego i bardzo lubianego Sebastaina Olmę – zwycięzcę polskiej edycji Top Chef i szefa kuchni restauracji Kafe Zielony Niedźwiedź. Podzieli się on z osobami poszukującymi inspiracji w gotowaniu swoimi pomysłami na pyszne dania bez soli a także poprowadzi warsztaty dla zwycięzców konkursu „Gotujmy zdrowo”
Nadesłał:
Polskie Zdroje
|






