Artykuły prasowe
PIĘKNA CERA I MAKIJAŻ NA KARNAWAŁ Z TRUE MATCH POZNAJ MAKIJAŻOWE TRENDY L'ORÉAL PARIS
KULTOWE JUŻ HASŁO „PONIEWAŻ JESTEŚ TEGO WARTA” Z SEZONU NA SEZON PRZYBIERA NA SILE I PREZENTUJE NOWE OBLICZE. POZNAJ ZASADY MAKIJAŻU ZGODNIE Z TRENDEM SKINIFICATION, KTÓRE PODPOWIADA AGA WILK, MAKE-UP ARTIST L'ORÉAL PARIS.

Siła tkwi w kiszonkach, czyli polskie Superfoods
- Obecnie kiszonki znów wracają do łask i stają się coraz popularniejsze. A to za sprawą ich właściwości zdrowotnych, których, prawdę mówiąc, nie da się przecenić - mówi Katarzyna Surowiec z firmy Ogródek Dziadunia, producenta przetworów z owoców i warzyw.

Z tej mąki będzie chleb!
Domowe wypiekanie chleba to ogromna przyjemność i satysfakcja - szczególnie wtedy, kiedy wyciągamy z piekarnika pachnące, rumiane pieczywo. By nasz wypiek był udany, należy wybrać do niego odpowiednią bazę. Mąka Na Chleb z serii „Domowa Piekarnia” od Młyna Jaczkowice sprawi, że chleb będzie pyszny.

Badania dla seniorów – warto pamiętać nie tylko przy okazji dnia babci i dziadka
Instytucja babci i dziadka jest nieoceniona. Pomoc, wsparcie, troska na co dzień, bezwarunkowa miłość, mądrość życiowa... W Dzień Babci i Dziadka, w styczniu i każdym innym miesiącu roku warto przypomnieć naszym seniorom jak ważne są badania profilaktyczne i regularna kontrola stanu zdrowia.
TRENDY KOLORYSTYCZNE NA 2020 ROK
Ombre, sombre, flamboyage – w 2020 roku powoli odchodzimy od modnych do tej pory wariacji na temat baleyage i stawiamy na zdecydowane kolory! Ale zanim zdecydujesz się na nowy kolor, pamiętaj o najważniejszym trendzie nadchodzącego sezonu – zadbane, zdrowe włosy!

Najsłodsze dni w roku
Święto babci i dziadka silnie wrosło w kulturę. Mało kto wie, że tradycja ich obchodzenia pojawiła się dopiero w latach 60. Bez względu na to, jak długo celebrowany, jest to szczególny moment podziękowań, wyrażanych w formie życzeń i słodkich upominków.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
„Zrzuć to, co nie Twoje. Zaufaj sobie” – warsztaty rozwojowe w Nowym Rynku
Galeria Nowy Rynek zaprasza 24 września na drugie z cyklu bezpłatnych warsztatów rozwojowych, prowadzone przez Izabelę Żurawicką – przewodniczkę na ścieżkach uważności i autentyczności. Spotkanie przebiegać będzie pod hasłem „Zrzuć to, co nie Twoje. Zaufaj sobie”.
Kolorowe ziemniaki czyli „superfoods” po polsku
Uniwersytet w Siedlcach prowadzi innowacyjne badania nad uprawą ziemniaka jadalnego o barwnym miąższu. To warzywo, które może stać się polską odpowiedzią na światowy trend „superfoods”.
Najczęściej czytane artykuły:
Powrót do szkoły ze słodyczami Wawel!
Dzięki sklepowi internetowemu Słodki Wawel (www.slodkiwawel.pl), sklepom firmowym Wawel oraz ekspozytorom „Królestwo Dobrego Smaku” w całej Polsce, każdy może uczcić nowy rok szkolny ulubionymi słodyczami marki Wawel.
Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE! – stwórz dania z twistem!
Gotowanie to nie tylko obowiązek, ale też przyjemność – szczególnie wtedy, gdy w kuchni sięga się po składniki, które łączą wygodę z wyrazistym smakiem. Czasem wystarczy jeden dodatek, by zwykłe danie zamieniło się w coś naprawdę wyjątkowego.
Orient na talerzu – bakalie KRESTO w kuchni pełnej aromatów
Egzotyczne przyprawy, bogactwo smaków, słodycz suszonych owoców i chrupkość orzechów – kuchnia orientalna to prawdziwa uczta dla zmysłów. Jej podstawą są naturalne składniki, które łączą kulinarną tradycję z wartościami odżywczymi.
Polacy pytają Google’a i AI o tabletkę dzień po!
W dniu 26 września obchodzimy Światowy Dzień Antykoncepcji – globalną inicjatywę przypominającą, że dostęp do środków antykoncepcyjnych jest podstawowym prawem człowieka. Coraz częściej jednak miejscem, do którego ludzie zwracają się po informację o zdrowiu reprodukcyjnym jest Internet.
Lemoniada arbuzowa
Orzeźwiająca, lekka i pełna letniego smaku – arbuzowa lemoniada to idealny napój na gorące dni. Woda źródlana, naturalna słodycz arbuza, odrobina miodu, świeżo wyciśnięty sok z cytryny tworzą zgrany duet, który ugasi każde pragnienie.
Ile wody powinna pić kobieta karmiąca? Fakty, rytuały i codzienne wybory
W czasie laktacji zapotrzebowanie organizmu na płyny znacząco wzrasta. To naturalny mechanizm – produkcja mleka dla maluszka wymaga od mamy nie tylko wydatku energii, ale również odpowiedniego nawodnienia.
Evans wygrywa UTMB® 2025, 2. miejsce dla Dhimana. Witek w czołów
ASICS świętuje spektakularne występy zawodników ASICS Trail Team podczas UTMB® Mont Blanc 2025, gdzie sportowcy marki zapewnili kibicom niezapomniany tydzień zmagań w najbardziej ikonicznym biegu górskim na świecie.
Kampania edukacyjna Poranek Po wyróżniona przez The Association of the European Self-Care Industry
Z okazji Międzynarodowego Dnia Dbania o Siebie The Association of the European Self-Care Industry (AESGP) uruchomiło nową platformę cyfrową Self-Care Insight & Inspire, na której prezentowane są najciekawsze europejskie kampanie promujące edukację zdrowotną.
Kolorowe ziemniaki czyli „superfoods” po polsku
Uniwersytet w Siedlcach prowadzi innowacyjne badania nad uprawą ziemniaka jadalnego o barwnym miąższu. To warzywo, które może stać się polską odpowiedzią na światowy trend „superfoods”.
„Zrzuć to, co nie Twoje. Zaufaj sobie” – warsztaty rozwojowe w Nowym Rynku
Galeria Nowy Rynek zaprasza 24 września na drugie z cyklu bezpłatnych warsztatów rozwojowych, prowadzone przez Izabelę Żurawicką – przewodniczkę na ścieżkach uważności i autentyczności. Spotkanie przebiegać będzie pod hasłem „Zrzuć to, co nie Twoje. Zaufaj sobie”.