Zamknij smaki lata w słoikach
|
Jesienne i zimowe posiłki urozmaicą domowe przetwory. Dlatego póki czas, zabierzmy się za ich przygotowywanie. Niezbędne będą: sezonowe warzywa i owoce, a także Ocet spirytusowy 10% produkowany przez Wytwórczą Spółdzielnię Pracy „Społem”!
Ogórki, grzyby, dynia i gruszki to tylko wybrane produkty, które nadają się do marynowania. Warzywa i owoce zachowają swój świeży smak, dzięki odpowiednio przygotowanej zalewie. Konserwujące właściwości octu, który stanowi jej główny składnik sprawią, że będziemy mogli cieszyć się smakami lata przez długi czas.
|
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.: |
WSP „Społem” poleca wykorzystanie do domowych przetworów dziesięcioprocentowego Octu spirytusowego. Składniki najwyższej jakości i niezmienna od lat metoda wytwarzania gwarantują, że domowe specjały będą smakowały wybornie. Obok tradycyjnej wersji Octu spirytusowego 10% w ofercie firmy znajdują się także Octy spirytusowe 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym. Ich aromaty dodadzą przetworom wyjątkowego charakteru.
Co warte podkreślenia, kielecka Spółdzielnia specjalizuje się w produkcji octów spirytusowych od 1932 r. Jej wyroby zostały wyróżnione: Znakiem „Jakość Tradycja”, Znakiem Jakość „Q” oraz Złoty Laur Konsumenta.
Sugerowane ceny:
Ocet spirytusowy 10% 500 ml – 1,99zł
Ocet spirytusowy 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym 200 ml – 2,39 zł






