Sos sojowy – kropla Japonii w Twoim domu


2011-03-28
Swoja karierę na kuchennym stole rozpoczął Japonii. Teraz jest produktem eksportowym – Sos Sojowy, najważniejsza z przypraw kuchni azjatyckiej, cieszy się nie słabnącą popularnością wśród kuchni europejskiej. Urozmaici niemal każde danie, nada przyprawom wyrazisty smak i doskonale zastąpi sól.

Sos sojowy firmy Kikkoman to niezastąpiona przyprawa kuchni azjatyckiej, która stanowi dopełnienie wszelkiego rodzaju potraw. Idealny dodatek wzbogacający i uwydatniającym smak: zup, sałat, dressingów,  marynat, dipów oraz potraw smażonych i duszonych. Świetnie komponują się z mięsem, rybami i warzywami. 

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:


Sosy sojowe japońskiej firmy Kikkoman to produkty całkowicie naturalne, powstające z niemodyfikowanej genetycznie soi. Powstają  w procesie fermentacji soi, ziaren pszenicy, wody i soli z drożdżami. Nie zawierają żadnych dodatków wpływających na uwydatnienie smaku i koloru. Kikkoman to firma z ponad 300-letnim doświadczeniem,  która łączy w sobie tradycję i nowoczesność. 



Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

5_tka

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl