Regionalne przysmaki w Porcie Łódź


Regionalne przysmaki w Porcie Łódź
2011-01-13
Do niedzieli potrwa kolejna edycja Jarmarku Produktów Regionalnych w Porcie Łódź.

Regionalne przysmaki znowu można kupić w Porcie Łódź. Do niedzieli 16 stycznia w Centrum potrwa Jarmark Produktów Regionalnych. Stoiska pełne tradycyjnych specjałów można znaleźć w Atrium przy sklepie IKEA. Na smakoszy czekają przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, m.in. wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Amatorzy słodyczy znajdą na stoiskach krówki. Wśród artykułów dostępnych na jarmarku znajdzie się także niepowtarzalna autorska biżuteria.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:


- Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki. Klienci Jarmarku mogą na miejscu spróbować wędlin, ryb i innych produktów i wybrać te, które najbardziej odpowiadają ich podniebieniu - informuje Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Żywność regionalna wciąż zyskuje uznanie konsumentów, którzy cenią sobie doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Dzięki Jarmarkowi produktów Regionalnych Klienci Portu Łódź będą mogli ponownie posmakować zdrowych, tradycyjnych przysmaków.


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Katarzyna Rąkowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl