Oliwa z hiszpańskim temperamentem


2012-04-17
Kuchnia hiszpańska słynie z niebywałych połączeń smaków oraz aromatów. Od orzeźwiających, sycących potraw takich jak gazpacho czy paella, po aromatyczne zapachy południowych win oraz ziół. Ten iberyjski klimat odnajdziesz również w oliwie z oliwek marki Carbonell.

Złocista Oliwa Extra Virgin marki Carbonell to oliwa wytwarzana z najszlachetniejszych odmian hiszpańskich oliwek. Należy ona do grona najwyższej jakości oliw z pierwszego tłoczenia klasy Premium. Dla Hiszpanów stanowi uosobienie bogatej tradycji, a także wyjątkowej jakości. Jej niespotykane walory smakowe urozmaicą wiele tradycyjnych oraz nowoczesnych potraw.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Pełna hiszpańskiego temperamentu Oliwa Extra Virgin Carbonell jest niezastąpiona w każdej kuchni. Stanowi dodatek do wszelkiego rodzaju dań podawanych zarówno na ciepło jak i na zimno. Wspaniale podkreśla smak świeżych warzyw, a także ziół i przypraw. Idealnie komponuje się wszelkiego rodzaju sałatkami oraz surówkami. Na jej bazie przygotujesz wiele sosów oraz marynat.

Marka Carbonell to jeden z czołowych hiszpańskich producentów oliwy z oliwek. Firma już od wielu lat stawia na jakość oferowanych produktów oraz zadowolenie klientów.

Cena: od 10,99 pln/250ml, 18,99 pln/500ml, 32,95 pln/750 ml

Pojemność: 250ml, 500ml, 750ml


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

5_tka

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl