Menu regionalne już dostępne w River Restaurant


Menu regionalne już dostępne w River Restaurant
2013-02-28
Od wtorku w River Restaurant można udać się w kulinarną podróż po północy Włoch i południu Szwajcarii. Wszystko za sprawą Mistrza Akademiii Kulinarnej Kurta Schellera oraz Master Chefa Stefana Lanza.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:
Wkładka regionalna składa się tradycyjnych dań pochodzących z północy Włoch, które w połączeniu z przysmakami południowej Szwajcarii tworzą harmonijną całość. Pokazują, że kuchnia włoska to nie tylko mozzarella i pomidory. Potrawy z regionu Piemont charakteryzują się specyficznym smakiem i dodają energii. 
 
W menu znajdują się między innymi: tatar cielęcy z młodą sałatą i tuńczykiem, zupa krem z mascaprone, wina i bazylii, polędwica wieprzowa w skorupce z orzechów. 


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

redakcja123

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl