KAMIS wprowadza świąteczną nowość
KAMIS prezentuje limitowaną Musztardę z żurawiną. Zimowa propozycja łącząca klasykę z twistem, podkreśla świąteczne smaki. Sprawdzona jakość, wyjątkowy aromat, idealna do wigilijnych i świątecznych dań.
Nowy smak przy świątecznym stole
|
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.: |
Limitowana edycja musztardy KAMIS z żurawiną łączy łagodną i wyjątkowo kremową strukturę z wyczuwalnymi kawałkami owoców, które są idealnym przełamaniem słodyczy. Żurawina, powszechnie kojarzona z Bożym Narodzeniem i zimowymi deserami, wnosi owocową nutę, która przełamuje intensywność musztardy i tworzy doskonałą kompozycję smaków inspirowaną tradycyjnymi, świątecznymi akcentami znanymi z polskich stołów. Dodatkowo, produkt ma czysty skład, bez konserwantów. Musztarda Żurawinowa będzie dostępna w limitowanej serii, wyłącznie na zimowy czas.
Edycje limitowane to dziś wyraźny trend rynkowy i sprawdzony sposób na przyciągnięcie uwagi. Musztardy Kamis od lat cieszą się ogromną sympatią, dlatego postanowiliśmy przygotować świąteczny prezent dla wszystkich smakoszy – coś, co wprowadzi wyjątkowy smak do rodzinnych chwil przy stole. To nasz nowy sezonowy pomysł na wzbogacenie świątecznych potraw oraz sposób na dalsze inspirowanie konsumentów – mówi Aleksandra Kudyba, Brand Manager w McCormick & Company.
Nowość od KAMIS doskonale sprawdzi się jako dodatek do codziennych dań i przekąsek, zwłaszcza tych z kategorii zimowego tak zwanego comfort food. Świetnie komponuje się z burgerami, podkreślając mięsne akcenty, ale równie dobrze pasuje do desek serów i dodaje głębi świątecznym klasykom. Może pełnić rolę dipu, składnika kanapek i wrapów, a także bazy do sosów lub marynat o delikatnie owocowym charakterze.
Nowa, limitowana Musztardę KAMIS jest dostępna w ramach akcji in&out w dyskontach, a także w supermarketach i hipermarketach. Jednak trzeba się śpieszyć, by ją zdobyć – produkt zniknie z półek razem z saniami Świętego Mikołaja.
Nadesłał:
KD
|







