Cukier puder – nowość w portfolio marki Gellwe


2012-03-14
Marka Gellwe tuż przed Wielkanocą poszerza swoje portfolio dodatków do pieczenia. Jako ekspert w spełnianiu najsłodszych zachcianek wprowadza cukier puder, idealny dodatek do ciast i deserów.

„Gellwe od wielu lat cieszy się zaufaniem konsumentów, ponieważ oferuje najwyższej jakości dodatki do domowych wypieków i deserów. Przed Wielkanocą, która dla większości pań domu wiąże się z przygotowywaniem świątecznych ciast i deserów zdecydowaliśmy się wprowadzić cukier puder, niezastąpiony dodatek w każdej kuchni. Jesteśmy przekonani, że najwyższej jakości produkt szybko zdobędzie zaufanie naszych konsumentów.” – powiedziała Paulina Włodarska, Dyrektor Marketingu firmy FoodCare.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Cukier puder marki Gellwe oferowany jest w najpopularniejszej gramaturze, 400-gramowym opakowaniu typu doypack, które pozwala na optymalną ekspozycję na sklepowych półkach. Wygodne zamknięcie za pomocą struny umożliwia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty walorów smakowych. Kolorystyka i elementy graficzne opakowania budzą ciepłe domowe skojarzenia. Z tyłu opakowania znajduje się przepis na wspaniałą i szybką w przygotowaniu babkę marmurkową.

Cukier puder marki Gellwe dostępny jest w rekomendowanej cenie 3,50 PLN.


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Ad rem Public Relations

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl