Szybkie jesienne danie- makaron z bakaliami HELIO


Szybkie jesienne danie- makaron z bakaliami HELIO
2018-10-26
Dla wszystkich wielbicieli makaronowych przysmaków, polecamy szybkie i pyszne danie: Spaghetti z chrupiącymi Orzechami włoskimi HELIO i słodkimi Rodzynkami HELIO Natura!

Składniki:

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:
  • 400g makaronu spaghetti
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 1/2 szklanki posiekanych Orzechów włoskich HELIO
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 małe cukinie pokrojone w cienkie plasterki
  • 3/4 szklanki Rodzynek bez konserwantów HELIO Natura
  • sól i pieprz do smaku

 

Przygotowanie:Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Oliwę z oliwek rozgrzać w garnku, dodać Orzechy włoskie HELIO i gotować, często mieszając, aż zaczną brązowieć. Po upływie ok. 3 minut, dodać czosnek i dalej gotować przez około minutę. Następnie dodać pokrojone cukinie, Rodzynki HELIO Natura oraz doprawić solą i pieprzem. Gotować do momentu aż cukinia zmięknie (około 4 minuty). Na koniec wymieszać z makaronem.


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Agnieszka EFEKTPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl