Sokołów z nową witryną dla miłośników salami


Sokołów z nową witryną dla miłośników salami
2018-01-02
Najlepszy surowiec, wysoka zawartość mięsa, odpowiednio długi proces dojrzewania oraz doświadczenie ekspertów przygotowujących od 25 lat jedyne w swoim rodzaju salami. Z okazji jubileuszu, Sokołów udostępnił nową witrynę www.salami.pl, dedykowaną miłośnikom właśnie tej kategorii wędlin. Za ojczyznę salami uważa się kraje leżące nad Morzem Śródziemnym, gdzie ciepły i suchy klimat stworzył idealne warunki do powolnego dojrzewania i suszenia wędlin surowych. Obecnie salami produkuje się w wielu krajach, a największym jego producentem w Polsce, niezmiennie od 25 lat, jest oddział Sokołów S.A. w Dębicy.

W związku z rosnącym zainteresowaniem produktami na bazie salami, Sokołów zdecydował się na stworzenie dedykowanej witryny www.salami.pl. Na nowej stronie została zaprezentowana szeroka oferta produktów oraz ciekawe inspiracje kulinarne.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

- Nasza nowa witryna to nie tylko baza produktowa, ale również kompendium wiedzy, którą powinien posiadać każdy miłośnik salami. Ważne jest, aby konsumenci mieli świadomość, że dobry produkt musi być wykonany z odpowiedniego surowca przez ludzi, którzy doskonale znają się na swojej pracy - mówi Marcin Bałanda, Dyrektor Spółki ds. PR i Komunikacji.

Oddział Sokołów S.A. w Dębicy jest najstarszym i największym w Polsce producentem salami. Jako jedyny w Polsce posiada dojrzewalnię, w której powstają produkty z naturalną pleśnią.

- Staramy się nieustannie rozszerzać nasz asortyment, aby docierać do jak największej grupy konsumentów. Oprócz produkcji tradycyjnego salami, posiadamy szeroką gamę nowych produktów, również bezglutenowych, zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dla branży HoReCa. Chcemy pokazać Polakom, że możliwości wykorzystania wyrobów Sokołowa ogranicza jedynie nasza kreatywność. Dlatego też zapraszamy na naszą nową stronę, gdzie można znaleźć wiele kulinarnych inspiracji, przygotowanych i objaśnionych krok po kroku przez naszego szefa kuchni - dodaje Marcin Bałanda.


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

milkas

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl