Poczuj letnie orzeźwienie z nowościami od Starbucks!
Już od 30 kwietnia w menu Starbucks królować będą orzeźwiające nowości! Do każdego napoju będzie można dodać piankę inspirowaną kultowym deserem Crème Brulée, a miłośnicy kawy z pewnością pokochają nową propozycję - aromatyczne espresso z dodatkiem napoju gazowanego w kilku wariantach smakowych.
Mimo że w kalendarzu jeszcze wiosna, w powietrzu coraz częściej czuć zapach lata. Do podobnych wniosków doszła marka Starbucks, która reagując na światowe trendy, wprowadza do swojej oferty smakowite nowości.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.: |
Rozpieszczaj podniebienie z Crème Brulée
Dla miłośników słodkich smaków Starbucks przygotował propozycję, której nie sposób się oprzeć! Tego lata marka daje możliwość personalizacji dowolnego mrożonego napoju poprzez dodanie do niego niesamowicie kremowej pianki inspirowanej deserem Crème Brulée. Przede wszystkim w ofercie kawiarni Goście będą mieli do wyboru takie połączenia Crème Brulée Cream Cold Foam jak: Brown Sugar Frappuccino®, Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, czy klasyczne Cold Brew. Wybór zależy od indywidualnych preferencji, a aksamitna pianka będzie doskonałym dopełnieniem również dla innych napojów, do których można indywidualnie ją dodać. Z pewnością otuli ona zmysły wszystkich miłośników słodkiej śmietanki o waniliowych nutach. Może warto sięgnąć tego lata po odrobinę luksusu?
Marka Starbucks cieszy się od lat niesłabnącą sympatią konsumentów z uwagi na różnorodność wprowadzanych nowości. Dążymy do tego, by podążać za potrzebami naszych Gości, oferując im nietuzinkowe kombinacje. Polacy najbardziej lubią kawy, które już znają, ale mamy nadzieję, że nowa słodka pianka zachęci ich do eksperymentowania z różnymi napojami- mówi Paula Chudzińska, Brand Manager Starbucks Polska.
Moc orzeźwienia płynąca z nietypowego połączenia
Kolejna nowość Starbucks na lato to Sparkling Espresso, która przyniesie Gościom kawiarni powiew świeżości. Wyjątkowy smak espresso na bazie ziaren Starbucks® Blonde Roast połączono tym razem z lodem i orzeźwiającym napojem gazowanym, tworząc prawdziwie wakacyjną kombinację. Napój dostępny będzie w kawiarniach w trzech następujących wariantach: Tonic Water Sparkling Espresso, Bitter Lemon Sparkling Espresso oraz Ginger Ale Sparkling Espresso.
Dzięki temu, od 30 kwietnia 2024, w kawiarniach Starbucks każdy znajdzie coś wyjątkowego dla siebie na lato.
Nadesłał:
KD
|