Daj się uwieść Suszonym pomidorom z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!


Daj się uwieść Suszonym pomidorom z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!
2021-07-08
Daj się uwieść Suszonym pomidorom z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!

Odkryj śródziemnomorski smak zamknięty w poręcznym słoiku. Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to wyjątkowa kompozycja, która podbije podniebienia wszystkich smakoszy. Niebanalny smak uzyskany został dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości suszonych pomidorów, specjalnie wyselekcjonowanej kompozycji ziół oraz pestek dyni. Daj się uwieść ich smakowi.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Suszone pomidory w oleju z ziołami z pestkami dyni OLE! to produkt wyjątkowy. Wystarczy, że raz spróbujesz, a będziesz do nich wracał, przy każdej okazji. W końcu są one zawsze na wyciągnięcie ręki. Inspirują i kuszą – zapraszając do śródziemnomorskiego świata OLE!

OLE! zaprasza w wyjątkową, kulinarną podróż

Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to doskonały składnik wielu dań: sałatek, burgerów czy mięs. Wystarczy odkręcić słoiczek, dodać je do swojej ulubionej potrawy, a odczarują ją, tworząc nową, kuszącą propozycję. Wypróbuj nasz przepis na zupę szparagową z dodatkiem suszonych pomidorów w oleju z ziołami i pestkami dyni OLE! Zaskocz swoich bliskich niepowtarzalnym smakiem, który zapamiętają na długo!

Inspiruj się i wypróbuj niebanalne przepisy OLE! https://bit.ly/3zJjnU5

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!

Pojemność: 305 ml

Cena: około 10 złotych

 

PRZEPIS: Krem z białych szparagów z suszonymi pomidorami OLE!

Składniki:

  • 1 litr rosołu z kury

  • pęczek (250g) białych szparagów

  • 1 cebula

  • 1 por

  • oliwa

  • 20g masła

  • liść laurowy

  • śmietana 30%

  • Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! kilka na porcję

Szparagi obieramy i odrywamy twarde końcówki. Odcinamy główki, a resztę kroimy na plastry. Cebule, pora oraz części szparagów (bez główek) smażymy w rondlu na oleju wraz z masłem. Dodajemy liść laurowy oraz przyprawy. Stopniowo wlewamy rosół. Na ogniu trzymamy ok. 30min. Na koniec zmniejszamy temperaturę i dodajemy śmietanę. Przecieramy do uzyskania kremu. Dodajemy na wierzch Suszone pomidory OLE! 


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Arni

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl