Rada programu ,,Szef dla Młodych Talentów" rozpoczęła swoją działalność


Rada programu ,,Szef dla Młodych Talentów" rozpoczęła swoją działalność
2016-12-16
Wybitni szefowie kuchni, laureaci Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska, będą wspierać nową inicjatywę firmy MAKRO Cash&Carry Polska - ,,Szef dla Młodych Talentów”.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:
Członkami Rady Programowej projektu zostali mistrzowie kulinarni: Kasia Daniłowicz, Agata Wojda, Andrzej Polan, Paweł Oszczyk, Witek Iwański, Martin Gimenez Castro, Ernest Jagodziński oraz redaktor naczelna Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska, Justyna Adamczyk.

Zadaniem Rady Programowej jest wsparcie merytoryczne oraz warsztatowe programu. Jej członkowie są odpowiedzialni m.in. za opracowywanie strategii i planów projektu, prowadzenie prelekcji i warsztatów podczas Mikserów Kulinarnych oraz organizowanie staży dla uczniów biorących udział w ,,Szefie dla Młodych Talentów”.

Członkami Rady Programowej ,,Szefa dla Młodych Talentów” zostali:


- Kasia Daniłowicz - ,,Kobieta Szef” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szefowa i współwłaścicielka restauracji ,,Olszewskiego 128” we Wrocławiu,

- Agata Wojda - ,,Kobieta Szef" Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2015,

- Andrzej Polan - ,,Szef Kuchni Tradycyjnej” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szef kuchni i właściciel ,,Małej Polany Smaków” w Warszawie,

- Paweł Oszczyk - ,,Szef Roku” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2016, szef kuchni restauracji ,,La Rotisserie” w Mamaison Hotel Le Regina w Warszawie,

- Witek Iwański - ,,Młody Talent” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2015, szef kuchni restauracji ,,Aruana” w Hotel Narvil Conference & Spa,

- Martin Gimenez Castro – nominowany w kategorii ,,Szef Roku” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szef kuchni restauracji ,,Salto” w Warszawie,

- Ernest Jagodziński - ,, Szef Jutra” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szef kuchni restauracji ,,Cucina 88” w Poznaniu,

- Justyna Adamczyk - Redaktor Naczelna Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska.

Pierwsze spotkanie Rady Programowej odbyło się 13 grudnia w restauracji La Rotisserie w Warszawie.





MAKRO Cash & Carry (press box)

Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

newss.pl
http://newss.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl