Ogórki faszerowane pastą twarogową z sosem koperkowym


2016-08-16
Składniki: - ogórki świeże gruntowe 10 średnich szt. (lub szklarniowe 2 średnie szt.) - twaróg półtłusty 150g - sos koperkowy „Tarsmak” 6 łyżek - czosnek

Wykonanie:

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

 

Ogórki gruntowe przekroić na pół wzdłuż, a szklarniowe w poprzek w 3-4 cm klocki. Częściowo wydrążyć z nich miąższ łyżeczką. Do twarogu dodać sos koperkowy, wyciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz do smaku i dokładnie wymieszać. Tak powstałą pastą wypełnić wydrążone ogórki i udekorować pomidorkami koktajlowymi i ziołami.

 

Smacznego!


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

SferaGroupPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl