Na Wielkanoc… Baba drożdżowa z lukrem od Delecty


Na Wielkanoc… Baba drożdżowa z lukrem od Delecty
2014-04-07
Pachnąca baba drożdżowa, udekorowana lukrem lub kruszonką to słodka klasyka wielkanocnego stołu. Przygotowanie jej w tradycyjny sposób wymaga umiejętności… i cierpliwości. Jeśli brak Ci czasu, sięgnij po pyszne ciasto ze świątecznej oferty limitowanej Delecty i pozwól się zainspirować!

Baba drożdżowa z lukrem Delecta to tradycyjny wielkanocny wypiek w prostej formule. Ciasto zawiera drożdże, dzięki czemu baba zawsze wyrasta puszysta i lekka. Dołączony do opakowania lukier pozwoli fantazyjnie udekorować ciasto.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Przygotowanie baby Delecty jest bardzo proste. Wystarczy dodać jaja, mleko, margarynę i wodę. Wyrośnięte ciasto należy przełożyć do blaszki z kominkiem lub klasycznej keksówki. Upieczoną i wystudzoną babę można polukrować i ozdobić według uznania – posypką lub kandyzowaną skórką pomarańczową.

Zadbaj, by w święta Twój dom wypełnił zapach drożdżowego ciasta!

 

Producent:                           Rieber Foods Polska S.A. (www.delecta.pl)

Produkt:                               Baba drożdżowa z lukrem (500 g)

Sugerowana cena det.:      6,39 zł


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

KMC

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl