Mistrzyni cukiernictwa, Alejandra Rivas, odwiedziła koncept restauracyjny Cisowianki


Mistrzyni cukiernictwa, Alejandra Rivas,  odwiedziła koncept restauracyjny Cisowianki
2015-08-10
Alejandra Rivas, mistrzyni cukiernictwa, właścicielka innowacyjnej lodziarni Rocambolesc, związana z najlepszą restauracją świata Celler de Can Roca*** odwiedziła Polskę na zaproszenie projektu POLSKA Taste.

Pracowała u największych – Enrique Olvery (restauracja Pujol to numer 16. W rankingu najlepszych restauracji świata), Martina Berasategui, braci Roca. Pochodzi z Meksyku, mieszka i pracuje w Gironie, w Hiszpanii.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Alejandra, poszukując nowych smaków, w czasie swojego pobytu w Polsce, odwiedziła również koncept restauracyjny Cisowianki Water&Wine. Pod okiem szefa konceptu Marka Flisińskiego degustowała smaki regionalnych produktów wzbogacone delikatnie musującą wodą Perlage. Szczególnie przypadł jej do gustu sorbet ze szczawiu i werbeny cytrynowej.

POLSKA Taste (polskataste.com) to projekt promujący polską kuchnię na świecie w sposób wyjątkowy poprzez zapraszanie najlepszych szefów kuchni i autorytety z branży gastronomicznej do Polski, gdzie goście mogą poznać prawdziwe polskie smaki.


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Polskie Zdroje

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl