Majonez Kielecki… do ciast!


Majonez Kielecki… do ciast!
2017-04-11
Majonez to nieodłączny element Wielkanocnych inspiracji kulinarnych. Sprawdzi się zarówno podczas komponowaniu farszu do jajek, sałatek, jak i pieczenia ciast! Majonez z powodzeniem zastąpi olej oraz margarynę. Dzięki niemu wypieki będą puszyste i miękkie.

Na świątecznym stole nie może zabraknąć tradycyjnych słodkości. Mazurek orzechowy z bakaliami, babka waniliowo-kakaowa posypana cukrem pudrem albo piaskowa z lukrem i kandyzowaną skórką pomarańczy z pewnością zachwycą gości swoim smakiem.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Wiosenne wypieki z majonezem

Majonez Kielecki będzie również idealnym składnikiem ciast z dodatkiem owoców. Zbilżający się sezon wiosenno-letni to doskonały moment, aby wypróbować przepisy na słodkości. Puszyste ciasto z rabarbarem i kruszonką albo czekoladowy placek z malinami przypadnie do gustu fanom sezonowych przysmaków. Natomiast miłośnicy ciast z kremami powinni skusić się na placek o smaku czekoladowym z masą kiwi.

Wszystkie przepisy na ciasta dostępne są na www.majonez.pl

Sugerowana cena: 8,99 zł

 


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

bb_pr
http://bbpr.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl