„Kielecki” do warzyw


„Kielecki” do warzyw
2016-04-05
Wkrótce, na straganach, targowiskach i półkach sklepowych pojawią się pierwsze wiosenne warzywa. Warto o nich pamiętać robiąc zakupy, gdyż przekąski z rzodkiewek, ogórków, sałaty i szczypiorku to idealna alternatywa dla ciężkich posiłków.

Co więcej, jeśli wzbogacimy je łyżką Majonezu Kieleckiego Omega-3, będą nie tylko jeszcze smaczniejsze, ale także bogate w kwasy tłuszczowe Omega-3.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Zgodnie z zaleceniami wielu specjalistów, wiosenny jadłospis powinien opierać się głównie na nowalijkach, produktach wieloziarnistych, lekkim nabiale i chudym mięsie. Posiłki mają być lekkostrawne, a zarazem sycące. Propozycją idealnie wpisującą się w te kryteria jest np. sałatka ze świeżych warzyw z Majonezem Kieleckim Omega-3 i grillowanym kurczakiem.

Poza sporą zawartością witamin taka przekąska dostarczy organizmowi wiele cennych nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zawarte są w kieleckim wyrobie. Co więcej,  produkt ten, dzięki aksamitnej konsystencji połączy składniki sałatki w idealną całość, a także doda nowalijkom wyrazistości.

Warto również podkreślić, że Majonez Kielecki Omega-3 nie zawiera substancji konserwujących.

Sugerowana cena Majonezu Kieleckiego Omega-3: 5,99zł /310 ml


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

bb_pr
http://bbpr.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl