Chrup warzywa z majonezem


Chrup warzywa z majonezem
2015-04-08
Wiosną chętnie urozmaicamy jadłospis świeżymi warzywami, które kuszą nas swoimi kolorami, zapachami, a także… wyjątkowymi smakami. Jednak co zrobić, by nowalijki były jeszcze pyszniejsze? Wystarczy dodać do sałatki łyżkę Majonezu Kieleckiego.

Kompozycje przyrządzane np. z rzodkiewek, ogórków, sałaty masłowej i szczypiorku są idealnym dodatkiem nie tylko do głównych posiłków. Mogą stanowić także orzeźwiającą przekąskę w ciągu dnia, którą zabierzemy ze sobą np. do pracy. Dlatego warto już w poniedziałek zaplanować tygodniowe menu i wpleść w nie pierwsze, wiosenne, soczyste warzywa.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Sałatka z „charakterem"
Majonez Kielecki Omega-3, dzięki aksamitnej konsystencji połączy składniki sałatki w idealną całość, a także doda nowalijkom wyrazistości. Ze względu na brak substancji konserwujących oraz wysoką zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3, wyrób z pewnością przypadnie do gustu zwolennikom racjonalnego odżywiania. Zatem, warzywne przekąski - czas...start!


Sugerowana cena Majonezu Kieleckiego Omega-3: 5,69zł /310 mlwww.wspspolem.com.pl


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

bb_pr
http://bbpr.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl