Soczewica marki Halina – dlaczego warto ją jeść?


Soczewica marki Halina –  dlaczego warto ją jeść?
2017-11-21
Soczewica słynie głównie z dużej zawartość białka, dzięki czemu cieszy się ogromną popularnością wśród wegetarian oraz wegan. Soczewica marki Halina ma jeszcze jeden atut, niepowtarzalny smak, który świetnie sprawdza się, jako komponent sałatek, farszów i zup.

Pożywna i smaczna

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

 

Soczewica marki Halina od lat z powodzeniem gości na polskich stołach. Kluczowy argument przemawiającym na jej korzyść stanowi duża zawartość białka oraz błonnika– powodująca, że przysmak ten jest jednym z obowiązkowych składników w jadłospisie wegetarian. Wyjątkowy smak, a także wszechstronność zastosowań sprawia, że soczewica marki Halina to wyśmienity komponent wielu oryginalnych dań. W ofercie producenta znajdziemy jej dwie odmiany: czerwoną oraz zieloną. Zielona odmiana charakteryzuje się bardziej wyrazistym smakiem, przez co polecana jest do sałatek i farszów, czerwona natomiast będzie świetnym komponentem pożywnych i rozgrzewających zup. Obie propozycje dostępne są w smukłym 500 g opakowaniu.

 

Aby zapoznać się z pełnym asortymentem inspirujących i zdrowych produktów marki Halina zapraszamy na stronę: www.halina.eu

 

Produkt: Soczewica czerwona marki Halina

Opakowanie: 500g

Cena detaliczna: ok 3,75 zł zł.

 

Produkt: Soczewica zielona marki Halina

Opakowanie: 500g

Cena detaliczna: ok 4,39 zł.

 


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

flypr

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl