Jesień za pasem? Czas na coś konkretnego!


Jesień za pasem? Czas na coś konkretnego!
2014-10-02
Wraz zgorszą aurą pojawia się ochota na „coś konkretnego” i pożywnego. Na taką pogodę Drosed, Specjalista od drobiu, przygotował gamę pełnowartościowych pasztetów Tradycyjne Rarytasy oraz uwielbianych przez konsumentów konserw mięsnych w opakowaniach o charakterystycznym kształcie mandoliny.

Na nadchodzącą jesień zyskały one nowe etykiety, podkreślające ich wysoką jakość.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Zmieniające się pory roku, wpływają na zmianę naszego menu. Po lekkich, letnich daniach, nadchodzi pora na sycące i aromatyczne przekąski. Konserwy mięsne od Drosed – pasztety z gamy Tradycyjne Rarytasy oraz mięsne przysmaki w charakterystycznym, mandolinowym opakowaniu – sprawdzą się w tej roli znakomicie. Pasują na rodzinne śniadanie czy podwieczorek. Świetnie też wypadają w roli małego „co nieco” na długi jesienny wieczór.

Tradycyjne Rarytasy to gama pysznych i sycących pasztetów, dedykowana wielbicielom wysokiej jakości konserw. Wyjątkowa formuła pasztetu została opracowana na bazie wysokiej jakości mięsa drobiowego, bez dodatku MOM-u. Dostępnesą w 3 wariantach:Pasztetu Wybornegoz dużą zawartością mięsa drobiowego, przełamanego zdecydowanymi w smaku podrobami, Pasztetu z Gęsią czyli zgranego duetu delikatnego mięsa drobiowego z wykwintnym mięsem gęsi, a także Smarowidła Szlachetnego, którego cechą charakterystyczną jest gruboziarnista konsystencja i wysoka, aż78% zawartość mięsa.

Wszystkie zapakowane są w słoiczek z nakrętką, który pozwala zachowaćwalory smakowe i zapachowe pasztetu oraz jego wyjątkową konsystencję nawet po otwarciu. A teraz są dostępne w nowej odświeżonej etykiecie podkreślającej szlachetny charakter kremowego pasztetu.

Nową szatę graficzną zyskały również konserwy mięsne zamknięte w kubeczek o charakterystycznym kształcie mandoliny. Apetyczne zdjęcia produktów na wieczku są źródłem inspiracji, jak serwować produkt. A możliwości jest wiele – na bagietce, w sałatce, samodzielnie i z dodatkiem ulubionych sezonowych warzyw. Można cieszyć się nimi w domu, pracy i podróży. Wśród 6 wyjątkowych smaków każdy znajdzie idealny dla siebie.

Oblany naturalną galaretką drobiowo-wieprzowy Przysmak Drwala toidealny wybór dla wielbicieli zdecydowanych smaków. Mielonka z indykiem o smaku bekonu jest niezastąpionym dodatkiem do kanapeki zakąsek. Polędwica z kurcząt, dzięki niskiej zawartości tłuszczu i delikatnemu smakowi, znajdzie uznanie przede wszystkim wśród najmłodszych domowników, a pożywna i szlachetna mielona Szynka z kurcząt jest rarytasem, który idealnie wypełni szkolną kanapkę. Z kolei mielona Szynka z indyka,dzięki kruchej konsystencji wypełni lekkie śniadania. Doskonałym przerywnikiem w pracowitym dniu będzie Paprykarz drobiowy - tradycyjny przysmak na bazie produktów drobiowych, z dodatkiem sycącego ryżu i szczyptą pikantnych przypraw.

 

Tradycyjne Rarytasy od Drosed – Smarowidło Szlachetne, Pasztet Wyborny i z Gęsią -dostępne są w sklepach w słoiczkach 200 g w cenie 4,69 zł.Mandoliny -Przysmak Drwala, Mielonka z indykiem o smaku bekonu, Polędwica z kurcząt, Szynka z kurcząt mielona, Szynka z indyka mielona oraz Paprykarz drobiowy -kosztują ok. 2,29 – 2,59 zł / opakowanie 110 g.

 


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

JBcomm

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl